måndag 11 augusti 2008

sommarminnen

Sommarens långa ledighet är nu slut. Nu ska jag berätta om andra saker som också tagit slut. I juni dog vår tvättmaskin- köpa ny. I måndags dog TV:n, det var min pappas gamla Dux som lämnade in. Ja så i tisdags la datorn av.... Vi hade inte sparat bilder sedan i februari, det är ju inte så kul. Gör alltid backup på era datordokument! Nu sneglar vi ängsligt på diskmaskinen (13 år) och kylskåpet (14-15 år).....
Minns istället en av sommarens goda fikapauser! Koppar från loppis och kakorna har vi bakat och duken av Sven Fristedt.
Här skurar jag planket med såpa innan det sedan målas om i vackra Falu rödfärg. Bakom planket har pojkarna byggt en fin utedusch. Nu duschar man i morgonsol.

Lite utställningar har man ju hunnnit med. Snygga skor på Eksjö museum av Kaj Engström. Utanför Vetlanda bibliotek finns en härlig kudde i betong och mosaik, har tyvärr inte konstnärens namn.Tema shopping! I Bruzaholm finns som bekant vacker keramik. Petra, jag är så lycklig över min goa kopp som du gjort! Ikväll drack jag blåbärssoppa i den, annars är det te varje morgon. Den har inte kommit in i skåpet ännu för den används ständigt.


Bringaren invigdes med en god sås i helgen, snart blir det chokladsås tror jag...

Vi som älskar P1 ! Hur många Sommar har ni hört ? Jag ska ladda ner de jag missat nu när jag både är hemma och har en dator igen (Tack datorsupporten P) Titta vilket tillfälle, ett bildbevis att vi lyssnar på Sommar. 13 grader klockan 13:13. Bilden är tagen i bilen.


2 kommentarer:

makiato sa...

Tråkigt med allt som gått sönder... men ååå vilka snygga kaffekoppar ni har!

Lena sa...

Haha, så roligt! Jag känner dej genom din blogg och tänkte att du nog skulle gilla de färgglada kopparna!