söndag 29 mars 2009

Grötö 28 mars 2009

Jag åkte ut till Grötö i Göteborgs norra skärgård, under lördagen för att besöka Stick i Väst stora Stickhelg. En orgie av lyckliga, höga stickerskor invirade i garn mötte oss när vi kom.
Jag köpte helgens kit (de som var med hela helgen fick den). Jag älskar överraskningar och ville inte missa en sån rolig presentväska. Innehöll mönster och garn mm. Nu har jag en adresslapp till väskan som innehåller syetui!


Detta monstergarn fanns i väskan! Ska jag göra slag saken och sticka mig en bikini?Här ser vi en stickning från Björkö som är ute och luftar sig.


En blivande sjal från Sävedalen syntes ute i skärgården. På eftermiddan var jag med på en workshop- sticka på engelska. Vi fick lära oss de engelska sticktermerna bl.a. T.ex vet jag nu att frog eller att froga inget har med grodor att göra. Det betyder rip (repa upp) Säg rip flera gånger på rad så låter du som en... just det-Groda!

Jag har redan frogat dessa muddar;Det underbara lena garnet fanns med i väskan samt en beskrivning av muddar med udd. När de var klara fanns det garn över. De är nu frogade (!) och jag stickar om dem så de blir längre.


Tänk- man kunde handla också! Dessa små härvor pryder nu hemmet. Handfärgat från Chile.

Sedan åkte jag hem och släckte alla lampor och tände ljus- Earth hour.

Nästa år ska jag vara med hela helgen på Grötö!!6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Lena sticka en bikini! Kan man sticka trosor i människohår så varför inte en bikini i Ping Pong!
Är det klart med anmälan till nästa år?
Kram ewa

Anna sa...

Bikini, tvättmaskin och partytrix! See you next year baby!

Belindas_mamma sa...

oj oj oj, det bara kliar i mina fingrar när jag ser vad du insireras av och vad du gör!! men just nu är jag inne i en scrap-period så jag får väl sticka senare!!

Carina sa...

Vad roligt. Vi, du och jag, var alltså på samma workshop men inte visste jag att någon runt bordet var du. Jag satt precis vid dörren.

Belindas_mamma sa...

ja du har många roliga projekt på gång, me¨st hela teiden!! Inte alltid man hinner med allt annat som borde göras i ett hushåll

disa sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片