tisdag 2 oktober 2007

Bokmässan

Var så rädd att missa bokmässan, men jag kom dit! En stork stark ipren höll mig uppe samt kändisspotting med Ewa!


Där syntes Sven-Bertil Taube krama en man, Sven Nordqvist stilla komma vandrande med en kasse från någon hälsotidning och vi hörde Glenn Strömberg berätta om sina korkade svenska kompisar. Då undrade vi stillsamt hur klok är han då?


Inte en enda handarbetsbok inköptes, den hyllan är rätt full här hemma!


Jättemånga tidskrifter och tidningar och boken Bli fri från dina sömnproblem med kognitiv beteendeterapi, ligger på sänghyllan samt en hög böcker om lästräning och mediekunskap för pedagoger. Hur ska vi analysera detta? Vem är jag egentligen?

Ja tänka sig, jag är snart klar som lärare... Vadå läsa till lärare, undrar en snart 8-årig pojke som jag känner väl. -Hur gör man då egentligen?Jag har inga bokbilder, men en bild på vår nya disktrasa. Så snygg i paketet, en lila och en grå. Men...hur fräch var den nya grå disktrasan?! Som blöt ser den helt sunkig ut!

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Vad menar du med "vem är jag" och utgår från vilka böcker som ligger vid din säng. PÅ mig låter det som om du verkligen vet. Försökte läsa Brunner's nya bok om en konststöld på national museum i stockholm. Något så trist får man leta efter, den var lika kul en påse nötter. Såg du möjligen karl på mässan? Och jag bara undra VAR ÄR FINDUS!!
Denna katt med en livsåskådning i klass med Ranelid.

Lena sa...

Och samma vackra profil, eller hur!?