lördag 31 juli 2010

Förstahjälpenkudde

Sommar och ledig- en bra kombination. För ett tag sedan tog jag en tur till södra Finland. Där köpte jag denna fina vetevärmare sydd i linnetyg. Den är designad av Annika Baarman-Sundblom och kan värmas i micron. Jag har den under handleden när jag sitter vid datorn och surfar. Den hjälper mig hålla upp handleden.
Souvernirer bör man köpa när man reser utomlands. Jag hittade en gästhandduk med min idol på- lätt val.

Ett av sommarens projekt är en stickad tröja. Jag stickar den uppifrån och ner efter mönster av Tant Kofta. Garnet från Wåhlstedts är vackert men svårfotograferat. När jag var på vårt sommartorp i Småland tog jag med stickningen ut i skogen. Kom på att jag stickade en grön kofta förra sommaren också. Den fick följa med till London. Olika falla koftors lotter.
ps Länkningen krånglar för mig, men Du hittar en annan länk till Tant Koftas blogg här till höger.


2 kommentarer:

Anonym sa...

SOS! Det är ungefär som jag känner!
Tänker på dig, ofta men kommer inte längre än så.... Hoppas sommaren varit god! Jag sliter med en artikel jag måste skriva för min kurs för att bli färdig. Svårt och tröttsamt. Jobbar en vecka till sen semester i två! Det ska bli så skönt! En rolig sak inträffade i veckan: Carl Einar Häckner drog upp mig på scenen på Liseberg! Han är härlig den mannen! Cornelia skrattade så hon grät och jag blev förälskad som jag brukar varje gång han uppträder! Gott för en sliten själ!
Må gott!
Kram ewa

Lena sa...

Hoppas det går bra med artikeln o övrigt kära Ewa! Var på Liseberg i går-sista föreställningen. Tänk att du var uppe på scen!! Den delen av showen var ju SÅ kul!