söndag 11 maj 2008

Pingst


Och det blev pingst, hänryckningens tid.... Jag har fått ont i höger handled och vilar med handarbetet ett tag, hoppas värken ska ge med sig. Istället har jag varit ute och njutit av allt vackert som nu sker i naturen.
I morgon är ingen Annandag utan en annan dag, en vanlig sketen måndag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag håller med dig.... varför ska företagen bara tjäna på oss? Midsommar är ju också flyttad.... till en helg.... Skomakaren som hade stängt mellan hägg o syren.... det var nog någon mening med det iallafall.... tänk norrmännen de firar annandagpingst i morgon o så har de midsommar när midsommar ska vara fast jag vet inte om de firar den så som vi gör.......

Men vi svenskar vi får vara lediga en annan dag vi....

*suck*

agata sa...

Hahaha! Underbar bild! Den beskriver hänryckning på ett härligt sätt. Hoppas du blir bättre i handleden, för det låter inte roligt.

Carina sa...

Den där bilden du har får väl nästan anses som ekivok. *hihihi*

Saknar mycket annandag pingst och kan leva lätt utan nationaldag. Ett mycket dåligt byte tycker jag.

Känner igen det där med ont i händer och handleder. Har haft det i flera år nu så jag har tagit upp sticket igen bara för att konstatera att det blev inte värre av det.

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區