fredag 18 november 2011

10 necessärer

Jag har sytt necessärer till en försäljning. Varje necessärer blir en lott i ett lotteri. Priset blir den röda vaxduksväskan. Allt är sytt av vaxduk från 10gruppen.

tisdag 15 november 2011

Uppdaterade frimärken

Har försökt att ta en bättre bild än igår på postens nya fina frimärken. I tidningen Bulletin kan du läsa mer om motiven och se mer bilder. Frimärkena finns att köpa som Förstadagsbrev och Motivblad och Maxikort , om du vill ha mer än bara frimärkena. Från och med 17 november kan man rösta på Årets Frimärke. Jag kommer att rösta på sockorna!

måndag 14 november 2011

Nya frimärke

Jag prenumererar på frimärke. Samma dag som utgivningen får jag de nya i brevlådan. Idag släpper posten julfrimärkena samt dessa underbara märken med stick-motiv. Ps Ursäkta den dåliga bildkvalitén, taget med mobilen i ett mörkt kök;)

söndag 13 november 2011

Graffitti

Det finaste stickgraffittit jag sett var i Lidköping idag. Blev så glad! På turistbyrån berättade de att det arbetas på en halsduk som ska knytas runt Rådhustornet i vinter- wow!

torsdag 10 november 2011

Sticka klart!

Tack för tipset bloggarvänner, nu har jag det sista nystanet Sarek så jag kan sticka klart min halsduks-sjal!

söndag 6 november 2011

Tvären

Köpte två härvor av Marks &Kattens garn Lappland, ett ekologiskt garn. Ett hekto räckte till att sticka Tvären ur Ann-Mari Nilssons bok Sticka Halsdukar Kragar Snibbar. Nu ska jag se om det andra hektot räcker till en mössa. Den blå färgen är lila i verkligheten!