fredag 18 november 2011

10 necessärer

Jag har sytt necessärer till en försäljning. Varje necessärer blir en lott i ett lotteri. Priset blir den röda vaxduksväskan. Allt är sytt av vaxduk från 10gruppen.

7 kommentarer:

Linda sa...

Så utrolig tøffe de er,flink er du:))

Tant Kofta sa...

Hur bär man sig åt om man vill köpa en?
Allra helst en med prickar på.
Med hej fr. Tant kofta

Lena sa...

Tack ska ni ha! Jag gav bort mina necessärer till missionskyrkans höstmarknad. De blev tio lotter i ett lotteri där en lycklig (!?) vinnare vann den röda väskan.

Anonym sa...

Gissa om jag är en lycklig ägare av en grönsvart necessär? Väl hemkommen från min praktikplats så ligger den där i ett rött paket och väntar på mig i brevlådan. Alla GAISARE kommer att bli gröna av avund. Den får självklart hänga med till Varberg på fredag. Lena du é en riktig "snälling". Tack så mycket!

Lena sa...

Så kul A! Tänkte att du skulle ha alla dina pennor och sudd i den nu när du blivit student!

Anonym sa...

Jag tänkte också det först, men blev lite orolig när du skrev att det var necessärer!!! Då blir det pennor, sudd och annat. Då får den stanna hemma från Varberg och följa med upp till Karlstad i stället. Såg sedan att det också låg ett tjusigt kort inuti. Hur gör man sådana? Du måste visa mig. Hoppas att vi syns på fredag:-)Kramisar! "Anka"

/carina sa...

Du måste ha ett hemligt trick på hur man syr i vaxduk! Mina vaxduks-försök är mycket basic, och jag skulle aldrig ens våga försöka med en dragkedja. Hur gör du?? Undrar en hemlig beundrarinna