söndag 31 oktober 2010

En modern kvinna

Det har inte undgått någon i bekantskapskretsen att jag via jobbet nu har tillgång till en Macbook. Använder den mycket-privat! Igår blev jag överraskad av familjen, en försenad 50årspresent blev levererad till middagen. Nu har jag en Iphone också. Teknikfrosseri av stora mått , men ack så roligt. Så nu stickar jag en Level2mössa efter ett mönster som Anna gjort. Har Stickfrossas blogg öppen framför mig och den första app jag laddade ner till min nya telefon var givetvis en Varvräknare. Är helt osocial med familjen...

5 kommentarer:

Anna sa...

Åhhh så underbart med sjysst teknik! Jag vill också ha en mac!
Iphonen är min bästa teknikkompis!
Kul att du gör min mössa baby!

ewa sa...

Hmm, Cornelia (som är hemma över helgen) stod bredvid o undrade om vi inte kunde umgås... Vad ska man med familj till när man kan sticka och teknikfrossa?? = )
Ha det gott, Lena!

Lena sa...

Anna-kul att sticka din mössa!
Ewa-å hinna läsa lite böcker också... Läser Hjärnkoll av Martin Ingvar och Gunilla Eldh. 7dagarslån som tar slut imorron. Ska ta de sista sidorna nu!

ewa sa...

Ja, naturligtvis läsa böcker! Just nu läser jag Moa Martinsson, vi ska ha Öppen bokcirkel på torsdag och diskutera Mor gifter sig. Jag ska göra en hemtenta innan söndag på en av Andersens sagor. Puuh! Hade oxå hemma Ingvars bok på 7-dagars lån. Bläddrade mest.. Har beställt Tantkoftas mönster på koftan upp o ner. Du hade väl stickat en sådan?
Kram

Medea sa...

Ååh en så snygg dator. Men jag får klara mig med en vanlig pc.