måndag 29 mars 2010

Hem från Grötö

Garn- det var kring det hela helgen rörde sig i alla olika former. Kom hem helt slut och mycket mycket nöjd och glad. Hela huvvet surrar av intryck- vilket arrangemang det var! Vart man tittade möttes man av leenden och alla var så vänliga och genomsnälla, det var så fint! Tack alla! Garnhärvorna på bilden är framlagda av Brandon Mabley inför hans workshop. Där var inte jag, jag var på rondellvirkning hos PetraO. Vi fick lära oss att virka rondeller och jag hann påbörja ett halsband. Det var så kul! Passade på att få lite fototips också för jag vill göra allt som Petra kan!!








På kvällarna var det goda middagar och kul tävlingar. Jag vann garn och hade turen att sitta med rätt människor vid knittquizen- Vårt lag vann haha! Och vilka fina priser- ett ekologiskt bomullsgarnkit från Nysta, med mönster på virkade kakor, mums.



På lördagkvällen var det knittbattle. Vi satt vid ett glatt gäng från Skåne som övertalade Ewa och mig att delta. Vilken tur- det var ju en jättekul tävling där alla gav järnet. Reglerna; lägg upp 20 maskor och sticka rätstickning i 5 minuter. Fantastisk tävling där det visade sig att alla deltagarna vann fina priser. Kolla vad jag vann! Wow- handgjorda silverörhänge från Högform. Kan det bli bättre? Hela helgen återkom vi till att prisa arrangörerna- Vilket jobb och vilken logistik, vi bockar och tackar.





3 kommentarer:

PetraO sa...

Du är en raring! Kram (Fina foton också!)

Carina sa...

Vad roligt att ses igen. Visst hade vi en härlig helg? Vi syns nästa år hoppas jag på.

Marie Krantz sa...

Hej Lena!

Du verkar haft en härlig helg, trots din förkylning. Gillar verkligen de fina örhängena du vann!