fredag 26 februari 2010

Symässa och akrylgarn

Hur bra kan det bli? Halvvägs hem från jobbet idag, kunde jag stanna och gå på Symässa. Härlig start på helgen. Med mig hem fick jag denna vackra knappkarta, köpt hos Bolla. Har läst om hennes knappar på andra bloggar. Knappkartan kommer från en man som var resande i knappar, detta var ett av hans visningsex!
Ja gissa vad detta är? Är det nån som missat OS -mössan?! Själv tycker jag inte den är så tilltalande i sina färger, men när man jobbar i skolslöjden MÅSTE man ju bara visa vad man kan virka, eller hur? Letade i min slöjdsal och hittade de rätta färgerna-i 100% akryl. Se vilken vacker glans i blixtens sken...Burr

Mössan gjorde i vart fall succé hos kollegorna, det var ju kul. Modellen var lätt och snabb att virka, så den ska jag göra om fast då i ull och andra färgkombinationer.
Trevlig helg!


6 kommentarer:

Lisas garnkorg sa...

Hej, vill bara säga att jag tycker att du har en jättetrevlig blogg!!
/Marika

Lena sa...

Tack, det var roligt att höra!!
/Lena

Carina sa...

Jasså du har snöat in på OS-mössan. *ler* Det sägs att här i Halmstad så har allt gult garn tagit slut. Men nu är ju OS snart slut ändå.

Julia sa...

Håller med om att färgerna är lite udda men det är kul att eleverna i skolan är så PÅ...
Håller på med två mössor, en till Alfred och en till hans kusin, himla kul att göra. Funderar på att komponera egna färgkombinationer till alla våra elever med utländsk bakgrund.

Lena sa...

Julia- Vilken bra idé!

Anonym sa...

Minst lika snygg som Ch. Kallas!
hälsar Ulla Alex.