lördag 15 september 2007

Garner


På sidan där man visar sin profil har jag skrivit att ett av mina intresse är garner. Klickar man på "garner" kommer det upp andra bloggares profilsidor. Mycket spännande, så kan man hålla på att klicka hit o dit kvällen lång.

Man lär sig något nytt varje dag, och idag lärde jag mig att garner på engelska betyder Samla, inhämta;förvara. För de andra bloggarna som hade garner som intresse var inte från Sverige!

På bilden här ovan har jag börjat sticka en snurrsjal i det underbara Norogarnet. Silke och ull i en lyxig blandning. Sjalen är nu klar och bor nu i Stockholm.

Ikväll har jag haft en "speed-date" med Christina. Hon tittade in på väg hem till Trollhättan, för att ordna en bok. Jättekul att ses!

5 kommentarer:

Anna sa...

grattis i efterhand och hälsa fina Christina nästa gång!

Charlotte sa...

Jag ser att du håller på att boa in dig inför hösten. Men ta nu och tänkt tillbaks någon månad. Kalla bad i sjön, loppis nummer 37 i ordningen, fika och mer fika, urdruckna vinkartonger staplade under diskkbänken på landet. Ska vi vänta ett år till på detta? Nej säger jag låt oss mötas upp i någon gigantisk metropol i mellan sverige innan mörkret lägger sig som en blöt filt över våra själar

Charlotte

Lena sa...

Lotta, kan vänta till november?! love you!

ewa sa...

Hej Lena!
Imorgon på väg till Gbg! Hoppas vi kan ses, kanske inte nu men kanske en fika eller så vid bokmässan?
Jag hör av mig, eller du om du har något bra förslag?
Blir så sugen på garn, måste nog handla lite...
Må gott!

Maud I. sa...

Sjalen är läcker.Var kan man hitta mönstret.Har försökt tyda Teva Durhams men kunde inte översätta det.Kan du hjälpa mej.Snöiga hälsningar Maud I.