söndag 27 januari 2008

De kom från öst och väst!


Vi hade kalas i lördags, en underbar fest! Vilken rikedom att ha så många goda vänner från då och nu. Huset var proppfullt och jag kände varenda kotte! Som ni ser på bilderna var även hallen proppfull, hoppas alla fick rätt skor med sig hem?! Vet att det fanns några snygga stövlar som nån gärna hade bytt till sig.... :-)Måste bara visa några av de fantastiska presenter som jag fick! Kolla in dessa ljuvliga vantar som Gerd gjort. Nu ska jag aldrig mer säga fel på höger och vänster. Mer rikedomar; handspunnet garn! Jag har provat att spinna, det är ursvårt! Det ligger mycket kunskap och träning bakom denna garnhärva! Funderar på vad det ska bli.... Förslag?Måste visa lite av alla de underbar blomster som pryder hemmet, fina eller hur! Ja, det var ett härligt kalas! Tack- I love you!


torsdag 24 januari 2008

Liten uppdatering

Ja, livet rusar vidare! Nu har jag tagit min lärarexamen och parallellt börjat jobba. Idag är jag ledig och har bl.a varit på Normi garn och shoppat lite. Hon uppmuntrade mig att lära alla elever att sticka så återväxten skulle vara säkrad. Eleverna i 8:an stickar, det är svårarae att lära de yngre. Men en av eleverna virkar nu sitt första altser, en pulsvärmare!
Själv stickar jag sockar, virkar pulsvärmare och en liten korg i snöre.
Bilder kommer!

torsdag 3 januari 2008

Jag är så glittrande glad!

meddelande från TT:

Idag har Lena fått jobb! Hon börjar på måndag som textil- samt resurslärare på en 0-5 skola i Göteborg! Hurra Hurra Hurra

å snart blir det sportlov!